Veet hårborttagningskräm – Hur säker är Veet hårborttagning?

Det är många som har funderingar kring Veet hårborttagningskräm, här delar jag min erfarenhet av produkten och hoppas att du som läser kan få svar på dina frågor.

  Veet hårborttagningskräm

  Jag har inte så håriga ben, tack och lov, så jag behöver inte göra någon form av underhåll på den delen bortsett från att rengöra och applicera lotion på den.

  Hårstrån på mina ben är tunna och inte många och därför så tyckte att de var OKEJ så jag tänkte egentligen aldrig ta bort dem. Men nyfikenheten fick mig ändå att göra.

  En gång undrade jag hur mina ben skulle känna och se ut utan hårstrån, så efter att jag tog en dusch tog jag bara en rakkniv och rakade bort mig. Efteråt kände jag på benen och de kände mig super, duper, mega slät.

  Mina ben hade aldrig någonsin varit så släta innan så från och med då blev rakning av ben blev en del av min veckorutin.

  Men det blev för tråkigt för mig någonstans på vägen; Jag insåg att mina långa hudvårdsrutiner blev nu ännu längre eftersom håret växte tillbaka så snabbt, så jag behövde även raka den oftare.

  Då försökte jag DIY-vaxning, men jag är inte riktigt bra på det och det är mer tråkigt än rakning på grund av de massor av saker jag måste förbereda varje gång. Jag är inte så förtjust i dyra elektroniska depileringsverktyg och inte behandlingar hos olika klinik heller.

  DIY-vaxning

  Trots utmaningarna med att ha släta, hårfria ben ville jag fortfarande ha det hårfritt ändå, men jag undrade: Kan det finnas ett enklare sätt att uppnå detta på?

  Annons:
  Vivre IPL presenterar en ny teknik för laserhårborttagning hemma, som har revolutionerat hårborttagning, vilket gör traditionella metoder för borttagning av oönskat hår som rakning, plockning, vaxning och epilering föråldrad.

   Och då kom jag ihåg att jag hade VEET hårborttagningskräm, denna hårborttagningskräm som lovar att ta bort håret på ett snabbt sätt.

   Jag tror att ni alla har hört talas om den här produkten innan jag gjorde det, men jag har bara provat det nyligen.

   Jag bestämde mig för att prova det eftersom mina ben såg lite luddiga ut och efter bara 10 minuter fick jag silkeslena ben. Det är supersnabbt, säkert, prisvärd, effektivt och det gav mig en känsla av att mitt benhår avlägsnades professionellt!

   Veet hårborttagningskräm för känslig och normal hud i detalj

   VEET hårborttagningskräm verkar nära roten för att ge dig en mjuk hud. Formeln innehåller naturliga extrakt för att lugna huden direkt efter hårborttagning. VEET hårborttagningskräm i tre varianter: VEET hårborttagningskräm för torr hud (med sheasmör och liljedoft), normal hud (lotus- och jasminfragrance) och känslig hud (Aloe Vera och E-vitamin).

   De jag har är varianterna av VEET hårborttagningskräm för normal hud och för känslig hud. Jag valde att använda den för känslig hud eftersom jag antog att den hade den mildaste formuleringen, därför var den perfekt för en första gångare som jag.

   Jag testade det också på mitt övre lår för att vara extra säker eftersom det är en del som är lätt att dölja om en oönskad incident skulle inträffa.

   Om du någon gång kommer att använda den här produkten i framtiden rekommenderar jag att du gör samma sak också av säkerhetsskäl. Förvara också paketet eftersom den har allt du behöver veta för att använda produkten på ett säkert sätt. Följ instruktionerna som följer med och kom alltid ihåg att din säkerhet ligger i dina egna händer.

   Båda storlekarna har sin egen spatel, men jag tror att det mindre tuben passar bättre på mindre kroppsdelar som armhålan, fötter, bröst och armar bara för att spateln är ganska liten.

   VEET hårborttagningskräm har en rik, vitfärgad, kräm-konsistens, men den har en skarp ammoniakliknande lukt som påminner mig faktiskt om hårfärg. Bra att lukten inte är så stark och den är inte besvärande om du inte luktar på den noggrant (vilket jag inte kommer att råda dig att göra!). Puh!

   Låt oss nu testa denna VEET hårborttagningskräm!

   Första kroppsdelen var mina ben. Jag använde VEET hårborttagningskräm för känslig hud i detta försök. Krämen kändes mjuk och jag kände ingen brännande, stickande eller kliande känsla vid applicering.

   Jag fördelade VEET hårborttagningskräm på benen på ett snabbt sätt medan jag försökte täcka varje del jämnt. Innan du använder denna produkt är det bättre att planera hur och var du ska fördela den så att inget område lämnas utan kräm.

   Veet hårborttagningskräm

   Jag använde den bakre delen av spateln. Jag använde inte mina fingrar eller händer för säkerhetskull.

   Här är en närbild av mina håriga ben! Enligt instruktioner ska jag lämna produkten på i 5 till 10 minuter.

   Efter 5 minuter tog jag bort jag bort en del av VEET hårborttagningskräm.

   Jag tänkte att krämen förmodligen behövde fortfarande mer tid för att lösa upp allt mitt hår; så att jag lämnade det kvar det i ytterligare 5 minuter – så totalt var krämen på i 10 minuter. Enligt instruktioner ska man inte lämna produkten längre än 10 minuter eftersom det kan bränna huden.

   När du använder VEET hårborttagningskräm, tänk på tiden eller ännu bättre, använd ett stoppur / timer som guide. Eftersom ett litet misstag kan skada din hud, särskilt eftersom det har en stark formulering. Se upp för någon form av obehag eller irritation när du använder produkten.

   Tvätta av produkten genast med vatten vid den minsta förekomsten av irritation på huden och lägg inte något på det drabbade området och rengör den med en mycket mild tvål först under de kommande tre dagarna. Besök din hudläkare omedelbart om utslag utvecklas efter användning.

   Efter 10 minuter skrapade jag snabbt bort krämen

   Efter 10 minuter skrapade jag snabbt bort VEET hårborttagningskräm från benen och sköljde resterna från huden med kallt vatten. Det fanns några fläckar som fortfarande hade hår, men det räckte nu för mig.

   Dessutom hade jag inte mer VEET hårborttagningskräm för att få bort de sista hårfläckarna; man kan heller inte lägga på mer VEET hårborttagningskräm direkt efter. Eftersom den inte rekommenderas dåman kan i slutändan bränna huden.

   Använd kallt vatten när du sköljer bort VEET hårborttagningskräm och om du använder varmt vatten på det nya behandlade området kan det irritera det.

   Applicera en mild fuktighetskräm på den behandlade delen efter användning av VEET hårborttagningskräm för att förhindra torrhet och exfoliera den efter 24 timmar och för att förhindra inåtväxt hår. Ge huden minst 72 timmar innan du använder den här produkten igen.

   Nu vart gick allt håret? 🙂 Den här produkten fungerar tätt mot rötterna. Det gjorde mina ben hårfria och jag kände mig som om jag bara hade ett par ny vaxade ben eftersom de var superjämna!

   Jag hade bara ett litet problem

   Jag hade bara ett litet problem med den här produkten och det är att jag utvecklade några röda fläckar på shinområdena direkt efter användning, men de försvann efter en timme, tack och lov. Det är därför patch-testning är viktig.

   Det har gått två veckor sedan jag använde den här produkten och även om jag redan har några återväxter känner benen fortfarande ok ut. Som sagt kan 100 ml-tuben användas i minst 2-3 användningsområden för halvbenavlägsnande och 1-2 användningar för helbenavlägsning, åtminstone på mig. VEET hårborttagningskräm blir mer prisvärd än vaxning.

   Men hur är det på lång sikt? Vilken av dessa behandlingar gör att du kan spara mest? Det skulle vara IPL laserbehandling hemma, mina kära läsare. Eftersom du får en permanent lösning och relativt billigt. Med en IPL laser för hemmabruk får du nästan samma effekt som på salonger för en bråkdel av pengarna. Ta en titt på Vivre IPL laser här. Vivre IPL erbjuder en av marknadens bästa IPL till lägst pris.

   Produktinformation för VEET hårborttagningskräm

   Som slutord tar jag med det en produktbeskrivning om VEET hårborttagningskräm som används av flera stora butiker online:

   Få en lätt beröringsbar hud i upp till dubbelt så lång tid som du rakar med VEET hårborttagningskräm.

   Till skillnad från rakning som ibland kan torka den känsliga ytan på din hud; innehåller VEET hårborttagningskräms nya formel Hydro’Restor ™ -ingredienser som kan hjälpa till att återställa hudens fuktnivåer.

   VEET hårborttagningskräms nya formel är utformad för att arbeta nära hårroten. Därför tar ditt hår märkbart längre tid att växa tillbaka och din hud förblir mjukare längre!

   Speciellt designad för känslig hud, dess formel är berikad med Aloe Vera och E-vitamin för att säkerställa maximal respekt för din hud.

   Veet hårborttagningskräm för känslig hud har utformats speciellt för att ge dig överdådig slät hud på bara 5 minuter.

   Berikad med aloe vera och E-vitamin innehåller den också Hydro’Restor-ingredienser som bevisats hjälpa till att återställa hydratiseringsnivåerna i hudens övre lager.

   Det betyder att det hjälper till att undvika pinsamma utslag, klumpar och bulor och lämnar även känslig hud vackert fuktad, beröringsbar mjuk och mjukare längre än rakning.

   Lämplig för användning på ben

   Lämplig för användning på ben, armar, underarmar och till och med bikiniområden, varje dispenser innehåller tillräckligt med kräm för cirka fyra applikationer.

   Snabbt och enkelt att använda – täck helt enkelt det önskade området med VEET hårborttagningskräm (utan att gnugga in).

   Låt stå i 5-10 minuter och skölj bort med hjälp av Perfect Touch-spateln, som hjälper till att dra bort lösta hårstrån för perfekt slät hud.

   VEET hårborttagningskräm har ett antal fördelar framför rakning: det finns ingen risk för skärsår och håret tar längre tid att växa tillbaka och, när det gör det, är mjukare än rakade hårstrån.

   Detta beror på att rakknivar skar bort hårets ändar och lämnar skarpa kanter som är i linje med huden och blir utsatta inom några timmar, vilket resulterar i en stickad känsla.

   Omvänt löser VEET hårborttagningskräm de proteiner som utgör håret, vilket lämnar släta rundade hårstrån precis under huden som tar längre tid att bli utsatta och kännas mjukare när de gör det för en sensuell mjukhet som varar.

   VEET hårborttagningskräm är det ledande namnet inom hårborttagande produkter; med över 80 års erfarenhet av att utveckla säkra, effektiva och innovativa lösningar på problemet med oönskat kroppshår.

   Våra hårborttagningsprodukter används framgångsrikt av över 30 miljoner kvinnor över hela världen varje år, och vår hudhälsoforskning valideras av British Skin Foundation; så du kan vara säker på att våra hårborttagningsprodukter fungerar bra, är lätta att använda och framför allt är säkra.

   Hur man använder krämen

   STEG TILL VACKRA TOUCHABLY SMOOTH HUD.

   • Använd i tomt badkar eller dusch eller på kaklat golv för att spilla på matta, golv och kläder.
   • Ta bort kontakten från pumpen och vrid moturs för att låsa upp. Se till att området du vill ta bort håret är helt täckt med grädde.
   • Låt VEET hårborttagningskräm ligga på huden i 5 minuter, justerat noggrant och använd sedan spatelhuvudet försiktigt för att testa ett litet område. Om håret lätt går bort, ta bort resten av VEET hårborttagningskräm med spateln.
   • Använd spatelns spolkant. Använd den mindre kanten för mer böjda områden som bikinilinjen, underarm, knän och vrister.
   • Om du känner att du har mer envis eller tjockt hår, rekommenderar vi att du lämnar VEET hårborttagningskräm lite längre; upp till men inte över 10 minuter totalt. Skölj din hud grundligt med vatten efter användning och torka.
   • Skölj munstycket och spateln noggrant efter användning. Byt ut kontakten efter varje användning.

   Faror och försiktighetsåtgärder

   Förvara VEET hårborttagningskräm utom räckhåll för barn. Undvik ögonkontakt. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart med mycket vatten och kontakta läkare. Innehåller alkali och tioglykolat.

   VEET hårborttagningskräm Ingredienser

   Aqua, Cetearylalkohol, Paraffinum Liquidum, Kaliumtioglykolat, Kalciumhydroxid, Ceteareth-20, Talk, Glycerin, Parfum, Polyetylen, Natriumglukonat, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citric Acid, Kaliumbensorat.

   Sammanfattning

   Sammanfattningsvis har jag haft en angenäm upplevelse med VEET hårborttagningskräm. Det är lätt att använda, och jag uppskattar att instruktionerna är väldigt enkla att förstå att även en åttaåring kan följa den.

   Om du vill bekämpa oönskat hår när som helst och var som helst utan att spendera för mycket tid och pengar, kommer VEET hårborttagningskräm att vara din bästa vän!

    Följ oss på instagram

    Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.